Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Necenzurisane scene seks orgija, rejvovi puni narkotika i nerešeno ubistvo britanskog DJ-ja, samo su deo nove Netfliksove drame po imenu "White Lines", koja preti da postane jedna od najiščekivanijih serija za bindžovanje ovog leta. 

Već u prvoj epizodi imaćemo prilike da vidimo scene maskiranih orgija koje je organizovala Ana, jedna od likova iz serije, ali i scene u kojima je kokain zajedno sa ostatkom narkotika rasut svuda po sobi – reditelji serije obećavaju da će vaš likovi i epizodi držati na ivicama stolica tokom svakog minuta.

PROČITAJTE JOŠ

Glavna radnja serije vrti se oko leša koji je otkriven u pustinji, a koji pripada Akselu Kolinsu, mega popularnom DJ-ju koji je nestao na Ibici pre dvadeset godina. Njegova mentalno nestabilna mlađa sestra Zoe, putuje iz Mančestera na ostrvo kako bi razrešila misteriju njegovog nestanka i otkrila šta mu se dogodilo.

Tokom vremena koje provodi na Ibici, zajedno sa prijateljima koje usput sreće, Zoe će otkriti mračnu istinu o upletenosti njenog pokojnog brata u kriminalni, podzemni svet naizgled veselog i razigranog ostrva.

Danijel Mejs, jedna od glavnih glumaca u seriji, otkrio je za američke medije da je scenario serije „White Lines“ jedan od najintrigantnijih koje je, kako kaže, ikada uzeo u ruke.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar