Optužbe protiv Palme pljušte, on se veseli s Darkom Lazićem

Showbiz 24. apr. 202110:50 > 11:2429 komentara
Podeli:
Darko Lazić, Palma
Foto: Instagram/darkolazicofficial

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma organizovao je "prljave privatne žurke", na kojima su navodno podvođene maloletnice, tvrdi potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. Takve optužbe, međutim, nisu ga sprečile da se veseli u emisijama na televiziji, sudeći po onom što na društvene mreže kači pevač narodne muzike.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je zabeleženo na Instagram storijima pevača Darka Lazića, Palma je zajedno s njim u studiju Hepi televizije pevao i slavio.

Lazić, Palma, voditeljka jutarnjeg programa televizije Hepi Jovana Jeremić i još jedna pevačica, snimali su se kako u studiju pevaju pesmu Ane Bekute „Veseljak“.

Palma je gledao u Lazićev telefon, držao ruku u vazduhu i pomerao je u ritmu pesme. Nije poznato kad su nastali ovi snimci, ali ih je Lazić na Instagram okačio juče. Takođe, nije poznato da li je ovo način da pevač izrazi podršku političaru koga mnogi poslednjih dana optužuju za podvođenje maloletnica.

O podvođenju žena i maloletnih devojčica u Jagodini svedoči bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg, kako tvrdi, stoji Dragan Marković Palma. Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane.

On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju maloletnica i žena nakon posete potpredsednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svedočenje objavila početkom nedelje na konferenciji za medije.

U svedočenju se govori i o velikim estradnim zvezdama koje su nastupale na žurkama, a za koje drugi svedok tvrdi da su služile kao „mamac“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar