Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

"One Direction" će objaviti novi video, sajt i još mnogo uzbudljivog sadržaja, kako bi sa fanovima proslavili 10-godišnjicu od osnivanja.

Još od kraja prošle godine, fanovi se pitaju kako će momci obeležiti ovaj važan jubilej, da li će se ponovo okupiti, da li će imati novu turneju, novi album ili bar singl…

PROČITAJTE JOŠ

Sve i da je bilo ovakvih planova, njih je osujetio korona virus, ali sada konačno znamo šta nas čeka.

PR menadžer benda Simon Jones objavio je saopštenje sa detaljima jubileja, koji će bend obeležiti 23. jula 2020. godine.

„Za sve fanove One Directiona širom sveta, 23. jul je važan datum, 10-godišnjica osnivanja benda. Kako bismo obeležili ovaj datum, lansiraćemo potpuno novi 1D sajt, spremamo specijalan video samo za fanove, a interkativne plejliste i aktivacije biće dostupne na različitim digitalnim platformama,“ počinje saopštenje.

Kako se dalje navodi, novi sajt predstavljaće svojevremenu vremensku liniju, kroz koju će biti predstavljena istorija benda – od prvih audicija do poslednjih nastupa, na jednom mestu.

„Novi video biće objavljen na YouTubu tog dana, a u njemu će se naći istaknuti trenuci benda, nastupi, klipovi iz spotova, a poseban akcenat biće na odnosu koji grupa ima sa fanovima,“ navodi se dalje.

Na striming platformama pojaviće se i različite plejliste, zajedno sa retki pesmama, remiksima i uživo snimcima.

Još uvek se ne zna da li će momci zapravo u nekom trenutku biti na istom mestu, ali izgleda da nećemo još dugo čekati da to saznamo.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.