Foto:EPA-EFE/VICKIE FLORES

"Reditelj mu je govorio da dodiruje moju kosu i da prozlati prstima kroz nju, a on je zaustao i pitao me da li je to u redu? Izjavio da ne želi da radi bilo šta sa čime ja nisam okej. To me je prijatno iznenadilo. Naravno da sam mu dozvolila. Kasnije smo snimali i scenu u kojoj ga ja ljubim u obraz, tako da sam osećala potrebu da i ja njega pitam da li je to u redu - na šta je on rekao da jeste", izjavila je jedna od manekenki iz novog spota Harija Stajlsa.

Pop pevač Hari Stajls, koji se proslavio u bendu „One Direction“, nedavno je objavio „Watermelon sugar“, četvrti singl sa svog drugog studijskog albuma po imenu „Fine line“. Spot je postao pravi hit, te za samo tri dana ima više od sedamnaest miliona pregleda na Jutjubu, a u njemu obiluje mnoštvo erotičnih scena sa letnjom estetikom.

Međutim, ono što je izazvalo veliku pažnju u američkim medijima, jeste Instagram video jedne od manekenki iz spota koja je izjavila da, iako je reditelj spota insistirao da ih Hari dodiruje kako mu se prohte, pevač je svaki put pitao za dozvolu.

PROČITAJTE JOŠ

„Reditelj mu je govorio da dodiruje moju kosu i da prozlati prstima kroz nju, a on je zaustao i pitao me da li je to u redu? Izjavio da ne želi da radi bilo šta sa čime ja nisam okej. To me je prijatno iznenadilo. Naravno da sam mu dozvolila. Kasnije smo snimali i scenu u kojoj ga ja ljubim u obraz, tako da sam osećala potrebu da i ja njega pitam da li je to u redu – na šta je on rekao da jeste“, izjavila je ona u video snimku.

Prema njenim svedočenjima, snimanje spota je na taj način bilo mnogo ugodnije za sve devojke koje su se našle u njegovom prisustvu.

„Nije uradio ništa bez naše dozvole. Nije bio u fazonu „Ja sam zvezda, može mi se“, ponašao se sasvim pristojno“, dodala je ona.

Američki mediji navode da je Hari Stajls pravi primer „džentlmena koji poštuje ljudska i ženska osećanja“.

 

Od reditelja Pabla i Bredlija, spot za pesmu “Watermelon Sugar” prikazuje pop zvezdu u magičnom letnjem ambijentu, na pikniku u Malibuu, daleko od gradske buke. Spot vrvi od “vrelih” scena Harija Stajlsa i devojaka koje sočno i pomalo erotično jedu kriške lubenice.

Pesma i spot su četvrti po redu solo singl Harija Stajlsa sa njegovog drugog po redu studijskog albuma “Fine line”.  On je pre toga objavio i numere “Lights Up”, “Adore You” i “Falling”.

Pogledajte Harijev spot za pesmu u nastavku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)