Severina Vučković Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Severina se nalazi u jeku skandala otkako je ušla u sukob sa sestrom Marijanom.

Njih dve su se posvađala u stanu njihove majke Ane u Splitu.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica se putem svog advokata obratila i dodala u saopštenju da Marijana godinama ne održava porodične odnose.

“Izjave Marijane Popović poslata medijima su neistinite. Marijana Popović nije deo svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom ćerkom Mijom, niti sa majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave“, piše u početku saopštenja.

Kako se tvrdi, Marijana nema problem samo sa sestrom.

„Naime, nakon što svoju sestru nije videla sedam godina, jedinu ćerku pet godina, a unuka nije videla nikad u životu. Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite ćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mejlova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu službu Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno proverio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu službu Split. Ćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, poslala paket uznemirujućeg sadržaja“, dodali su.

Kako se dalje navodi, u pitanju je scenario Marijane Popović.

„Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvređala ju je, nanijela joj je fizičke povrede, uništila telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susede, lupala im po vratima bacala se i samopovređivala se te insistirala da dođu Hitna i da policija primi njenu lažnu krivičnu prijavu. O svemu postoje dokazi i svedoci. Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je držala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe“, stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)