Foto: Marija Dejanović/Nova.rs

Ekipa portala Nova.rs zatekla je pevača Sašu Kapora kako sam sedi u bašti, na razmaku od više od dva metra od drugih ljudi.

Saša Kapor jedva je dočekao da prorade lokali, pa je brže-bolje otrčao do restorana „Daš“ na Voždovcu, koji drži njegov kum.

PROČITAJTE JOŠ

Na samom ulazu prvo je ruke isprao asepsolom, zatim je otišao u toalet da ih opere, pa se smestio i poručio vodu. Međutim, on nije dugo uživao jer telefon nije prestajao da mu zvoni.

U jednom trenutku prišli smo Saši da ga pozdravimo, a potom je za naš portal prokomentarisao šta radi tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa.

„Supruga Nikolina i deca su kod kuće. Iskreno, ne želim još da šetkaju i mnogo se kreću dok se sve ovo ne završi. Zato sam danas ovde sam. Nedostajali su mi restorani, ali bilo mi je lepo i kod kuće. Bar sam smanjio alkohol (smeh). Šalim se. Inače ne pijem mnogo, samo nekad kad radim. Evo, sedim sam u bašti pa mi maska nije potrebna, ali kad sam išao do toaleta, morao sam da je stavim. Moj kum Miloš Dašić, koji je vlasnik ovog objekta striktan je sa svim pravilima i to poštujem“, rekao nam je Saša.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar