Suzana Mančić: Malo mi fali da se propijem u karantinu

Showbiz 25. apr. 202008:30 > 08:45
Podeli:

"Dok kuvam popijem rakijicu-dve, onda ručamo i legnem da spavam", otkrila je Suzana Mančić šta joj je gušt u karantinu.

Većini je u izolaciji najveći strah da se ne ugoji ili ne propije, a voditeljka je odmah priznala da je veća verovatnoća da će se propiti.

„Dok kuvam popijem rakijicu-dve, onda ručamo i legnem da spavam. Uveče ne, uveče smo na čaju i kuvala sam dosta kompota, mislila sam ugojiću se, međutim stala sam juče na vagu i dobila sam kilo i po, i to uopšte nije vredno pomena, nije nešto strašno. A odmorila sam se, mozak mi se odmorio, lice mi se odmorilo. Slušamo radio, uveče palimo televiziju, odgledamo dnevnik, a onda neke serije, dogovaramo se šta ćemo gledati“, kaže Suzana koja se vratila iz Grčke da bi bila sa ćerkama, dok je njen suprug Simeon Ocomokos zbog zdravstvenog osiguranja ostao u svojoj zemlji sa svojim ćerkama, zetovima i unucima:

PROČITAJTE JOŠ

„Razumni smo, oboje smo odrasli. Naučili smo da budemo razdvojeni. Inače, on je duhovit čovek. Juče me pita kad ćemo se mi videti uopšte, nemoj da se udaš do tad, kaže mi. Meni udaja teško ide, 18 godina mi je trebalo da se udam za njega, mada nisam ništa ni izgubila, ni dobila tom udajom. Imam pored sebe dobrog, pametnog čoveka na koga mogu da se oslonim i neću se više udavati“, naglasila je voditeljka koja je bila seks simbol nekadašnje Jugoslavije.

Ona priznaje da tek sada shvata koliku je popularnost imala.

„Tek iz ove perspektive shvatam i koliko sam bila lepa i harizmatična, a i popularna. Jurili su me muškarci, ali naučila sam da odbijam udvarače, na fin način da mi niko ne zameri“, prisetila se starih vremena, a onda se vratila na trenutnu situaciju:

„Volim sunce, ali me ne mami napolje. Ne razumem ljude da baš sad moraju da voze bicikl i da džogiraju, teško je džogirati pod maskom“, zaključila je Mančićka.

Ako želite da čujete ceo razgovor sa Suzanom Mančić, pogledajte video sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.