Mrka trčkara oko zgrade, Bekuta u bademantilu sređuje terasu

Showbiz 23. apr. 202007:00 > 07:23
Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Dok je njen partner Milutin Mrkonjić (77) koristio svojoj prvi dozvoljeni izlazak iz karantina da trčkara oko zgrade, Ana Bekuta je u kućom ogrtaču sređivala terasu.

Mrka je za Nova.rs ispričao kako je pre dozvoljene šetnje do sada šetkao samo po terasi, na kojoj se i sunčao, a pevačica, pošto je znatno mlađa, ima sve vreme privilegiju da izađe iz kuće i ode u nabavku.

Naša ekipa ju je uhvatila u momentu kada je ostala u stanu da obavi kućne poslove, kojima, otkako su joj otkazani nastupi zbog pandemije koronavirusa, konačno može na miru da se posveti. Kako dane provodi kod kuće, prija joj i što ne mora da bude po ceo dan skockana tip-top, već sa svojim partnerom uživa u ležernoj garderobi. Mrka je Anu pohvalio, da je, osim što je u poslu veliki profesionalac, u kuhinji vrsna domaćica, koja se ovih dana brine da se oboje zdravo hrane, što se odrazilo i na njegov sve vitalniji fizički izgled.

PROČITAJTE JOŠ

Kada nas je Bekuta ugledala sa terase, počela je da maše i doziva:

„Gde ste ekipo? Kako ste? Pozvala bih vas na kafu, ali moramo poštovati mere. Čuvajte se“, poručila je pevačica ekipi Nova.rs, a kada joj se vratio Milutin i stao pored nje, prvi put se dogodilo da je nije poljubio.

Očigledno da ovaj ljubavni par poštuje sve mere predostrožnosti i drži razdaljinu od dva metra.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar