Jelena Karleuša, Marija Šerifović,
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Prošli mesec bio je buran za našu estradnu scenu koji su obeležili veliki skandali i svađe. Najpropraćenija vest bila je diskvalifikacija takmičarke Vanje Knežević iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", koja je na svom Instagram profilu podelila objavu jednog fana uvredljivog sadržaja i poziva na nasilje da se Karleuši razbije glava bokserkom rukavicom jer joj je loše iskomentarisala u emisiji.

PROČITAJTE JOŠ

Ta priča za sobom je povukla brojne druge teme. Naime, „Grand“ produkcija odmah je reagovala i došla do zaključka da se kandidatkinja itrajno sključi iz takmičenja. Odluka Saše Popovića potresla je Marju Šerifović koja je bila Vanjima mentorka jer je smatra da je to moglo da se reši na mirniji i drugačiji način. Odnos Marije i Jelene dosta se poljuljao tih dana jer Šerifovićeva nije odobravala Karleušine objave na društvenim mrežama protiv Kneževićeve. Međutim, kap koja je prelila čašu bio je Marijin snimak, u kojem je istakla svoje mišljenje u celoj sitaciji gde je, između ostalog, rekla da je Jelena preterala.

Nekoliko minuta nakon završetka snimka, Karleuša je otpratila Mariju na Instagramu. Danima su ćutale jedna od druge, iako su pre „Grandove“ odluke pokušale da razgovaraju na tu temu, ali bezuspešno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VANJA KNEŽEVIĆ (@knezevicvanja)

Na prvom snimanju posle incidenta, koje se održalo prošle nedelje na Košutnjaku, srele su se „oči u oči“.

Šerifović je došla pre vremena, pa je za Nova.rs pred ulazak u studio za Nova.rs prokomentarisala odnos sa Jelenom.

Marija Šerifović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Spremna sam za novi krug. Krećemo da snimamo peti, jako važan krug. Ja moram da budem iskrena i sa temom Vanje Knežević sam završila. Snimanju se radujem i radujem se nastavku snimanja s novim kandidatima. Sve što sam imala da kažem na tu temu, rekla sam, ta tema je zatvorena. Radujem se susretu sa svim svojim kolegama i nemam problem da se pozdravim sa svakim kolegom sa kojim radim i sarađujem. Ni Saša Popović, ni bilo ko, ne može da mi zabrani da pričam na tu temu, niti može“, rekla je Marija, dok Karleuša po dolasku nije davala nikakve izjave za medije.

Jelena Karleuša Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

U bekstejdžu one su se ignorisale, ali nedugo posle toga sele su jedna pored druge, kao da se ništa nije desilo. Šta više, sve vreme su se smejale, razgovarale, fotografisale i snimale. Svoje anegdote beležile su video snimcima i objavljivale na Instagram.

Marija Serifovic Jelena Karleusa
Foto: Instagram/serifovic

Pošto se prošle nedelje snimalo nekolio emisija „Zvezde Granda“, Marija i Jelena su iz dana u dan bile prisnije i bliže. I sutradan su njihove mreže prštale od zajedničkih objava, a mišljenja ljudi bila su podeljena. Poslendji snimak nasmejao je mnoge pratioce. Na početku snimka Jelena stoji sa fotografom i gleda kako je ispala na fotografijama, a Marija je opominje da je snimanje počelo i da treba da dođe na svoje mesto.

Marija Serifovic Jelena Karleusa
Foto: Instagram/zvezdegranda

„Karleuša, možeš li da dođeš pošto počinjemo snimanje? Možeš li da dođeš“, upitala je Marija, da bi potom dobila odgovor od Karleuše.

„Šta?! Od kad smo mi na Karleuša“, pitala je JK.

Jelena Karleuša
Foto: Instagram/serifovic

Marija je pitala Jelenu da li ima donji veš, a kao odgovor je dobila Karleušin srednji prst.

Da su se stvari među njima vratile na staro, govori i činjenica da se Marija i Jelena ludo zabavljaju na snimanjima „Zvezda Granda“.

Marija Šerifović
Foto: Instagram/serifovic

Sve u svemu, izgleda su se obe poželele jedna druge s obzirom na to da se tokom pauze snimanja nisu čule i viđale, osim propalog pokušaja razgovora.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.