Nova programska šema televizije NOVA S – za sada bez emisije „Pljiž“

Showbiz 09. sep. 202118:01
Podeli:
Foto: NOVA S

Televizija NOVA S, koja se u prethodne dve i po godine pozicionirala kao vodeći televizijski brend u Srbiji, pre nekoliko dana ušla je sa novom programskom šemom čiji fokus će biti na prepoznatljivim autorskim emisijama, ali nažalost bez nastavka emitovanja emisije "Pljiž" za sada.

Pročitajte još:

„Dragi gledaoci i redovni pratioci emisije PLjiŽ. Završetkom Sezone 7 istekao je i ugovor za emitovanje našeg serijala na TV Nova S“, rekao je Mićko Ljubičić u svom saopštenju.

Krajem leta je na toj televiziji pokrenuta nova programska šema, u kojoj radnim danom u večernjem terminu više nije bilo prostora za takav ili sličan format, a vikend je odranije bio popunjen.

Kompanija „United media“ je ponudila da se emisija vrati na TV N1, ali je PLjiŽ-ni Štab (u sastavu: Petrović, Ljubičić & Žanetić) ipak odlučio da nastavka serijala za sada – ne bude.

Važno je da znate da poslovično dobri odnosi autora emisije PLjiŽ i Kompanije nisu poremećeni, niti su kontakti prekinuti, pa je sasvim izvesno da će neke buduće saradnje biti, ili u formatu PLjiŽ-a, ili u nekom drugom formatu.

Zahvaljujemo se produkcionom timu na vanrednoj podršci, a vama – na redovnom gledanju.

BONUS VIDEO: Podcast Dobar loš zao i gost Aleksandar Jovanović Ćuta

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar