Foto: Zoran Lončarević

Frontmen grupe "Galija" Nenad Milosavljević (66) spada u grupu naših sugrađana koji su, zbog starosne dobi, tokom pandemije koronavirusa, sve vreme kod kuće. On se na račun svojih godina šali, ali je ozbiljno shvatio zabrane i karantin mu ne pada teško, jer se posvetio učenju nečega što je odavno želeo da zna.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja pravo da vam kažem, sedim non-stop za kompjuterom, pošto sam danima planirao da naučim jedan program za montiranje spotova. Ja to inače radim, ali ne znam toliko dobro da radim sa ovim programom koji sada izučavam. Uglavnom sam radio sa nekim programima nižeg ranga i kad mi se ukazalo vreme tokom ove pandemije, rekao sam – aha, sad je prilika, kad ionako moram dva-tri meseca da budem vezan za mašinu i eto sad to radim. Inače, ovako nešto moraš da radiš u kontinuitetu jer se lako zaboravlja, posvetiš se tome i onda to savladaš“, rekao je muzičar za naš portal, a na pitanje da li nešto u međuvremenu i zasvira, prizano je da ne stiže:

„Nemam kad, ovo me toliko preokupiralo, baš je zanimljivo i stvarno po ceo dan radim i to je super“.

Neša nam je otkrio i ko mu je omogućio da uživa u svom novom hobiju.

PROČITAJTE JOŠ

„Moja supruga, naravno. Ona pazi, brine, kuva, oko dece… Meni nije dozvoljeno da se krećem, pa ona ide i u nabavku jer je dosta mlađa. Ja sam u onoj grupi gde nije dozvoljeno uopšte da izlazite, odmah streljaju. Mi kad izađemo, nas streljaju“, morao je da se našali na svoj račun, a onda je dovršio misao:

„Kada sam svojoj ženi reko kako ja neću moći nigde, ona kaže – ti uvek izvučeš najbolje iz svake situacije, ali stvarno, treba na sve gledati pozitivno“, zaključio je pevač „Galije“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.