Mitrović tvrdi da Zadrugari nemaju koronu, oni se i dalje žale na simptome

Showbiz 14. sep. 202115:52
Podeli:
Foto:Goran Srdanov

Iako je Željko Mitrović juče za Nova.rs rekao da su učesnici rijalitija Zadruga, koji se emituje na televiziji Pink čiji je on vlasnik, testirani i negativni na koronavirus, stanovnici imanja u Šimanovcima nastavili su da se žale na simptome ovog virusa, tvrdeći da osećaju bolove u leđima, kašalj, da im je grlo suvo, te da nemaju čulo mirisa i ukusa.

U video klipovima koji su juče objavljeni na fan stranicama rijalitija, učesnici se ponovo žale na simptome virusa.

PROČITAJTE JOŠ

„Otkad sam došla gušim se svako jutro. Oteknu mi usta, kao jezik da mi otekne, ne mogu da dišem. Jako me grebe grlo, imam suv kašalj. Hvala me ujutru i uveče. Traje bukvalno otkako sam došla, mada mi je kašalj jači u zadnja tri dana. S vremena na vreme osetim kao iznutra da se preznojavam. Uhvati me toplota“, rekla je jedna od učesnica Zadruge obraćajući se lekaru na imanju.

„Dejan ima virus. Ne znam koji virus. Ima baš jaku temperaturu. Svi smo malaksali. Ja ću spavati napolju. Vakcinisan sam, revakcinisan, ali šta da radim“, rekao je još jedan učesnik ovog rijalitija.

Jedna od učesnica ovog rijalitija je javno molila produkciju da pomogne drugom takmičaru, jer se oseća vrlo loše.

„Produkcija, molim vas da uđe neko da pomogne Dejanu. Ne znam šta da radimo, čovek mora da popije nešto“, rekla je jedna učesnica na videu koji je takođe objavljen na mrežama.

Podsetimo, u svakodnevnom razgovoru sa drugim učesnicima, stanovnici vile u Šimanovcima, kojih ima oko šezdeset, žale se jedni drugima na simptome koronavirusa. Govore da nemaju čulo mirisa i ukusa, a jedan od učesnika je čak bio u bolnici van rijalitija.

Snimci takvih razgovora emitovani su na televiziji, ali su objavljeni i na društvenim mrežama, na fan stranicama rijaliti programa.

Fanovi ispod takvih snimaka komentarišu – „Ponovo korona u Zadruzi?“, aludirajući na ovakve slučajeve za koje se sumnjalo tokom protekle sezone rijalitija, kada su se učesnici takođe žalili na simptome koronavirusa.

Portal Nova.rs kontaktirao je Željka Mitrovića, vlasnika televizije Pink, koji je u kratkom odgovoru za naš portal rekao da niko od učesnika nije zaražen koronavirusom.

Na pitanje jesu li testirani, te da li će, s obzirom na novonastalu situaciju učesnici Zadruge, zajedno sa zaposlenima koji su angažovani na projektu, ponovo biti testirani na koronavirus, Mitrović je kratko odgovorio „Već jesu i negativni su“.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar