Aleksandar Milic Mili i Svetlana Raznatovic Ceca
Aleksandar Milić Mili i Svetlana Ražnatović Ceca Foto:Dragan Mujan/Vesna Lalić/Nova.rs

Svetlana Ceca Ražnatović novi je član žirija Zvezda Granda, čije emitovanje još nije ni počelo, ali sudeći po najavi, varnice između nje i Aleksandra Milića Milija već su počele da sevaju. U najavi koja je emitovana pred početak nove sezone, Ceca je rekla da su ona i Mili u sudskom procesu. On s druge strane, za Nova.rs govori da "ne znam zašto je Ceca to rekla tokom snimanja".

Na pitanje zbog čega su se sukobili na snimanju Zvezda Granda, Mili je odgovorio:

„Nije to bio nikakav sukob između mene i Cece. Ne bih se izjašnjavao po tom pitanju. To što je rekla, time se bave pravosudni organi. Ja njoj uvek želim sve najbolje.“

PROČITAJTE JOŠ

Dodao je još i da Zvezde Granda „nisu mesto gde se to iznosi“.

„Ne želim da pričam o tome, Zvezde Granda nisu mesto gde se to iznosi. Ne znam zašto je Ceca to uradila, ali ja ne želim da učestvujem u tome“, rekao je on dodatno za Nova.rs.

U najavi za prvu epizodu emisije, koja će se emitovati 18. septembra, Ceca je pričala odnosu sa Milijem  s kojim je sarađivala dvadeset godina.

„Mili i ja razgovaramo, naravno, jer smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično“, rekla je Ceca.

Ona je potom Miliju zapevala stihove svoje pesme „Noćas kuća časti“.

„Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al’ ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti“, otpevala je Ceca.

Mili je za Nova.rs neposredno pred snimanje nove sezone „Zvezda Granda“ istakao da njegovi odnosi s Cecom nisu uvek isti.

„Ceca i ja nismo uvek u istim odnosima, otkako smo se upoznali, pa do danas. Ona i ja smo napravili za dvadeset godina njene karijere devet albuma. I nakon dvadeset godina, te pesme i dalje žive. To je ono što će nas vezati do kraja života. Ne pravim planove unapred“, rekao je Mili.

BONUS VIDEO: Izjava Cece pred početak nove sezone Zvezde Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)