Zvezde Granda nisu ni počele, a između Cece i Milija već sevaju varnice VIDEO

Podeli:
Aleksandar Milić Mili i Ceca Ražnatović Foto: Nova.rs

Svetlana Ceca Ražnatović novi je član žirija Zvezda Granda, čije emitovanje još nije ni počelo, ali sudeći po najavi, varnice između nje i Aleksandra Milića Milija već su počele da sevaju.

Naime, u najavi za prvu epizodu emisije, koja će se emitovati 18. septembra, Ceca je pričala odnosu sa Milijem, s kojim je sarađivala dvadeset godina, te otkrila da su u sudskom procesu.

„Mili i ja razgovaramo, naravno, jer smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično“, rekla je Ceca.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je potom Miliju zapevala stihove svoje pesme „Noćas kuća časti“.

„Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al’ ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti“, otpevala je Ceca, ali Milijev odgovor u najavi nismo čuli.

Inače, Mili je za Nova.rs neposredno pred snimanje nove sezone „Zvezda Granda“ istakao da njegovi odnosi s Cecom nisu uvek isti.

„Ceca i ja nismo uvek u istim odnosima, otkako smo se upoznali, pa do danas. Ona i ja smo napravili za dvadeset godina njene karijere devet albuma. I nakon dvadeset godina, te pesme i dalje žive. To je ono što će nas vezati do kraja života. Ne pravim planove unapred“, rekao je Mili.

Bonus video

Ceca otkrila kako je došlo do saradnje s Grandom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar