Ceca: Nisam sujetna, nemam problem što sedim na Karleušinom mestu

Showbiz 07. sep. 202114:56 > 17:28
Podeli:

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na prvo snimanje nove sezone Zvezda Granda. Ceca se na snimanje pojavila u plavim pantalonama i rupičastom plavom sakou. U razgovoru za medije, istakla je da nema problem jer sedi na mestu svoje koleginice Jelene Karleuše.

Na pitanje šta misli o novinskim naslovima koji porede dve pevačice, Ceca je odgovorila:

PROČITAJTE JOŠ

„Svako je indvidua za sebe, već sam dobijala ponude da budem ovde ali sam bila sprečena. Nemam tih problema, nisam vođenja sujetom i šta će ko reći. Mene to ne zanima. To je na vama medijima što kreirate takvu sliku i pišete o tome. Nekada čovek ne može da utiče na to. Nisu svi naslovi prijatni, svakako, svi smo mi samo ljudi, ali na kraju dana – dela govore o čoveku“, rekla je Ceca.

Rekla je još i da su je kolege iz žirija „sjajno dočekale.“

„Sjajno su me dočekali. To su moje dugogodišnje kolege s estrade. Ovo nije novo ni za njih ni za mene. Ja nisam došla ovde da se tučem, nemam od koga da se branim, nego da stavimo akcenat na kandidate. Biću objektivna. Od mene može sve, samo da ne pevam“, rekla je Ceca.

Karijeru je i sama započela u amterskom takmičenju.

„Ja sam krenula na takmičenjima pevača amatera i razumem kandidate. Uvek postoji ogroman faktor treme, nekada se neko prosto odseče i ne može da taj glas pusti, kako bi inače pevao sam. Vremenom se opuste“, rekla je pevačica.

Odluku je, kaže, donela lako.

„Nije mi dugo trebalo da prelomim. Ja sam sa Grandom dugogodišnji prijatelj, imala sam poziv još 2015. godine od Saše Popovića, ali sam tada pružila ruku Pinku pa nije bilo mesta za pregovore. Evo sada sam ovde“, rekla je Ceca.

„Saša me je pozvao. Ovo je usko vezano za moj posao, brzo smo se dogovorili, mislim da ću uživati. Mi se često srećemo, nije bilo nikakvih novina niti ne znam kakvih iznenađenja“, dodala je ona.

Na pitanje da li ima tremu jer sedi na mestu Jelene Karleuše, Ceca se nasmejala.

„Ja ovako mlada, neiskuna, imam tremu. Šalim se, nema treme.“

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar