Mili: Voleo bih da pored Cece u Zvezdama Granda vidim Draganu Mirković i Brenu

Showbiz 07. sep. 202114:26 > 17:46
Podeli:
Aleksandar Milić Mili Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Danas počinje snimanje nove sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a ovim povodom je ispred velelepnog studija na Košutnjaku direktor produkcije Aleksandar Milić Mili prokomentarisao promene u šouu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja mislim da će nova sezona biti fantastična, kao i svaka. Radujem se kada veliki pevači dolaze u Grand. Voleo bih da vidim i Draganu Mirković, ali i Brenu koja se vraća. Ceca je bila dobro iznenađenje“, rekao je Mili, koji je dalje istakao da mu je žao što u novoj sezoni neće u žiriju sedeti Jelena Karleuša.

„Jelenin odlazak me iznenadio. Prošla sezona je bila najgledanija ikada. Imali smo jedno burno takmičenje, ali svako gleda gde mu je bolje. Siguran sam da će Ceca doprineti šouu, da li više ili manje, to ne znamo. Videćemo.“

Mili kaže da nije učestvovao u odabiru novog članova žirija, ali da apsolutno ima poverenja u Sašu Popovića, koji je na čelu ovog projekta.

Aleksandar Milić Mili Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Nisam se čuo sa Jelenom nakon napuštanja. Biranje žirija je posao Saše Popovića. Bio sam iznenađen, ali podržavam njegovu odluku svim snagama. Ceca i ja nismo uvek u istim odnosima, otkako smo se upoznali, pa do danas. Ona i ja smo napravili za dvadeset godina njene karijere devet albuma. I nakon dvadeset godina, te pesme i dalje žive. To je ono što će nas vezati do kraja života. Ne pravim planove unapred“, rekao je Mili koji se dotakao i moguće buduće saradnje s Cecom Ražnatović.

„Verovatno će bez Jeleninog prisustva biti manje rasprava, ne znam“, zaključio je Mili kroz osmeh.

Bonus video

Ceca otkrila kako je došlo do saradnje s Grandom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar