Milan Marić: Čujem da se širi vest da ću igrati Nasera Orića

Podeli:
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da će Milan Marić navodno glumiti bivšeg bosanskog oficira Nasera Orića u nekom filmu. Srpski glumac je reagovao na ove priče, istakavši da je u pitanju lažna vest.

Marić je naime ovo oštro demantovao na društvenoj mreži Tviter.

„Vidim da se društvenim mrežama širi lažna vest o tome kako ću igrati Nasera Orića u nekom filmu. Molim vas da ne nasedate na gluposti i izmišljotine. Pozdrav“, napisao je Milan Marić.

Marić je nedavno reagovao i kada su ga uporedili s Orićem.

PROČITAJTE JOŠ

“Dok čekam da me ova puslica od čoveka jako i precizno izudara čekićem u glavu, ova puslica je odlučila da truje po Tviteru, u nadi da će neko drugi da se lati čekića i odradi jako i precizno ono što bi on uradio, samo da nije puslica”, odgovorio je Marić na objavu jednog od korisnika Tvitera koji je uporedio Orića i njega.

Inače, bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović gostujući u jednoj emisiji nazvao je bivšeg komandanta snaga bosanskih Muslimana u Srebrenici, Nasera Orića, herojem i najavio da je u pripremi snimanje filma o njemu.

Podsetimo, Orić je tokom rata u BiH bio glavnokomandujući snaga tadašnje Armije BiH u Srebrenici, kada su počinjeni mnogobrojni zločini nad Srbima u okolini tog grada u istočnoj Bosni.

Optužen je za ratne zločine pred Međunarodnim sudom za ratne zločine u Hagu, ali je oslobođen svih optužbi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar