Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

Holivudska glumica Meril Strip promenila je imidž za potrebe novog filma "The Prom" što je učinilo bar dve decenije mlađom.

Glumica je promenila prepoznatljivu plavu boju kose i postala crvenokosa, a paparaci su je nedavno fotografisali dok je šetala na setu. Njeni obožavaoci na društvenim mrežama su to što se ofarbala u vatreno crvenu boju prokomentarisali kao pravo osveženje. Na fotografiji se da primetiti i kako je Meril Strip mladalački obučena. Naime, prošetala je sva u belom, ali je belinu razbila s nekoliko detalja kao što su nakit i sat.

– Ona nama pokušava da pokaze da niko ne može da izgleda tako dobro sa 70 godina kao ona – jedan je od komentara na Tviteru.

Foto:Profimedia.rs

Inače, u pomenutom filmu će se pored Meril pojaviti i Nikol Kidman (52). Njih dve igraju dve brodvejske zvezde koje pomažu dvema lezbijkama da odu na maturu.

Film je baziran na brodvejskom mjuziklu koji je bio aktuelan od novembra 2018. do prošle godine.

Foto:EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Podsećanja radi, Meril Strirp je 15 puta nominovana za Oskara za najbolju glavnu ulogu, a tri puta se i ovenčala ovom prestižnom nagradom. Osvojila je i osam Zlatnih globusa, za koji je nominovana čak 28 puta.