Foto:Zoran Lončarević

"Meni je na snimanju smetao dim cigareta, svi su pušili, a ja sam sedeo do prozora. Nenad Jezdić je onda stalno dolazio do prozora da pita, kao da smo na trafici, koliko košta pljeskavica sa ovim i onim, noću u tri ujutru", izjavio je za Nova.rs kroz smeh glumac Marko Živić, prisećajući se snimanja druge sezone serije "Senke nad Balkanom".

Čuvenom Jatagan malom u seriji „Senke nad Balkanom“ haraju beskrupulozne ubice, nemilosrdni trgovci opijumom i sitni kriminalci, a posebnu pažnju publike osvojio je Marko Živić koga retko imamo priliku da viđamo u ulogama negativca. Živić tumači Vasilija Trnavca, “sitnije ribe” u lancu trgovine opijumom, koji je svojim šarmom i prepoznatljivim humorom odmah osvojio gledaoce.

PROČITAJTE JOŠ

On je u intervjuu za Nova.rs ispričao svoje utiske sa snimanja, zadovoljstvo koje oseća jer je radio sa Draganom Bjelogrlićem, ali se dotakao i pozorišta u vreme pandemije koronavirusa.

„Apsolutno sam zadovoljan što sam bio deo serije „Senke nad Balkanom“, mislim da je Dragan Bjelogrlić najbolji reditelj u Srbiji. Predivan je rad sa njim i sa glumcima, a atmosfera je zaista bila predivna. To je sigurno najbolja serija u poslednjih dvadeset godina. Drago mi je da sam u njoj učestvovao i da ja nisam ubijen u njoj. Bilo je prelepo iskustvo i nadam se da će Bjela imati snage i volje da napravi i treću sezonu. On je ozbiljan i temeljan čovek u dobroj formi“, izjavio je Živić za Nova.rs i kroz smeh dodao:

„Kada smo snimali u Negotinu, bili smo svi u nekoj snimajućoj prikolici, nas dvanaestoro – kolege glumci iz Makedonije takođe. I pošto je meni smetao dim cigareta, a svi su pušili, ja sam sedeo do prozora. Nenad Jezdić me je onda zezao i stalno dolazio do prozora da me pita, kao da smo na trafici, koliko košta pljeskavica sa ovim i onim.“Govoreći o Beogradskom dramskom pozorištu, čiji je stalni član, ali i o pozorištu generalno, Živić je izjavio da mu, kako kaže, nedostaje.

„Meni pozorište fali, vidim da će se nešto igrati na Tašmajdanu sada na otvorenom. Svako pozorište treba da ima po par predstava. Upravnik mi je rekao da treba da ostvarimo saradnju i sa Crnom Gorom. Oni su napravili neki kontakt. Život ne može da stane, ali to je to šta za sada znamo. Ja sam proveo vreme u karantinu čitajući i gledajući TV. Očekujem da se sve uskoro razmrda pa ćemo videti šta će biti, ne znam“ , zaključio je glumac za Nova.rs.

Celu drugu sezonu serije “Senke nad Balkanom”, ekskluzivno možete pogledati, potpuno besplatno, na portalu Nova.rs. 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)