Marinko Rokvić: Tozovca sam poznavao 45 godina…

Showbiz 06. apr. 202111:07
Podeli:
Predrag Živković Tozovac i Marinko Rokvić Foto:Petar Marković/E-Stock/Danijel Milutinović

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini života od posledica koronavirusa. Njegov kolega Marinko Rokvić, izjavio je za Nova.rs da je Tozovca poznavao 45 godina, i da je u našem svetu, kako kaže, bio najveći umetnik.

PROČITAJTE JOŠ

„Tužno i pretužno. Znam da je bio bolestan. Ovih dana sam bio na telefonskoj vezi sa njegovim kumom Raletom, stalno sam ga zvao dok je Tozovac bio u bolnici da se raspitam za njegovo zdravlje. Kaže mi: „Dobro je. Mislim da će se izvući“. Boga mi, eto, nije uspeo. Žao mi je jako! Toza i ja se poznajemo 45 godina i mogu da kažem da je u našem svetu on bio najveći umetnik, ali baš pravi umetnik kao pevač i kompozitor. Odličan voditelj i šarmer, jedna kompletna ličnost, a da ne kažem koliko je pesama ostavio iza sebe. To do sada niko nije uspeo“, rekao je Marinko Rokvić za Nova.rs.

Slavni pevač preminuo je na danas Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prethodno se od koronavirusa lečio u KBC “Dragiša Mišović”.

Tozovac je prošle nedelje dao izjavu za medije, u kojoj je naveo da se nada da će uskoro izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće.

“Korona je otišla, nema je više. Izlečili su je, ali ne znam zbog čega sam još u bolnici. Nisam lekar, samo sam pacijent. Ništa mi nisu rekli, samo da treba još da ostanem. Što se mene tiče, mogu sutra da odem kući, ali slušam lekare, oni znaju najbolje”, rekao je tada Tozovac za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar