Marina Visković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica progovorila i o navodima da je rasturala brakove.

Pevačica Marina Visković ove godine je izabrala da se odmara na Ibici, a sada je otkrila i da nema ništa protiv toga da joj momak plati putovanje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Normalno je da mi momak plati putovanje ako je u mogućnosti. Ne znam zašto se ljudi čude tome. Nisam imala mnogo partnera, imala sam duge veze i na to gledam kao na brak. Nema u tim vezama ovo je moje, ovo je tvoje. Neću da se foliram, uvek pričam iskreno. Imala sam teške trenutke u životu, tada su mi pomagali prijatelji, a sada mnogo zarađujem. Kad imam, trošim, kad nemam, onda ne”, rekla je ona u emisiji „Ispovesti“.

Ona se osvrnula i na priče o tome da je ranije redovno rasturala brakove.

„Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve“, naglasila je Marina.

Priznala je i da je nijedan momak nikada nije prevario.

„Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje. Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da“, zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO: Marina Visković na svadbi Mie Borisavljević

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.