Maričić: Posle 28 dana, ponovo sam slobodan

Showbiz 21. apr. 202012:52
Podeli:
Foto: Instagram/andrej.maricic

Voditelj Andrej Maričić, poznatiji kao srpski Ber Grils, objavio je nastavak svog serijala "Priče iz Japana" emisije "Bez granica sa Andrejem", koja je juče emitovana na kanalu "N1".

Ovo je osma od ukupno devet epizoda koje će biti prikazane na televiziji „N1“ u okviru serijala „Priče iz Japana“.

Voditelj je novu epizodu najavio na svom Instagramu, navodeći da je „ponovo slobodan“ jer je njegova izolacija od 28 dana završena juče.

Podsetimo, Andrej je upućen na obaveznu samoizolaciju nakon svog povratka iz Laosa i Tajlanda, odakle se vratio nakon mukotrpne višednevne borbe da zajedno sa grupom državanja Srbije stigne u svoju matičnu zemlju.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Andrej je zajedno sa grupom državljana Srbije bio na Laosu, odakle je prekinuo snimanje da bi uhvatio poslednji let z Beograd, ali su aerodromi bili zatvoreni nakon što je stigao u Bangkok.

“Trenutno se nalazim u hotelskoj sobi u Bangoku iz Laosa gde sam snimao četiri nedelje i vratio sam se ranije da bih nekako uhvatio let do Bograda. Sve je bilo moguće, međutim, kada sam došao do Bangkoka zatvoren je beogradski aerodrom”, rekao je voditelj za tada za Nova.rs.

Detaljnije o tome možete čitati u ekskluzivnom intervjuu koji je voditelj Andrej Maričić dao za Nova.rs OVDE.

Komentari

Vaš komentar