Foto: Instagram/andrej.maricic

Andrej Maričić, voditelj emisije "Bez granica sa Andrejem" , proslavio je rođendan u kućnoj izolaciji u kojoj se trenutno nalazi nakon što se krajem marta vratio sa Tajlanda, na kome je bio zarobljen pokušavajući da stigne nazad u Srbiju.

Kako je napisao u svojoj objavi na društvenim mrežama, na rođendan se u kućnoj izolaciji priseća prošle godine, kada je snimao serijal emisija u Japanu.

PROČITAJTE JOŠ

„Rođendanski post iz samoizolacije. Prošle godine na današnji rođendan poželeo sam da na snimanju u Japanu istražim život samuraja, ali i da upoznam pravu gejšu, jedinu preostalu nit drevnog Japana. Srećom, ta želja mi se ispunila, a danas, godinu dana kasnije u samoizolaciji, prisećam se tih momenata na laptopu, jer takvo je vreme došlo. Proće će, a onda nove želje, novi izazoi i nove destinacije“, napisao je voditelj ispod fotografije na Instagramu.

Tom prilikom, Andrej je objavio link za novu epizodu emisije „Bez granice sa Andrejem“, snimanu upravo u Japanu.

Portal Nova.rs već je govorio o Andrejevom dramatičnom iskustvu i činjenici da je neko vreme bio “zarobljen” na Tajlandu, bez mogućosti da se vrati kući.

Andrej je zajedno sa grupom državljana Srbije bio na Laosu, odakle je prekinuo snimanje da bi uhvatio poslednji let z Beograd, ali su aerodromi bili zatvoreni nakon što je stigao u Bangkok.

“Trenutno se nalazim u hotelskoj sobi u Bangoku iz Laosa gde sam snimao četiri nedelje i vratio sam se ranije da bih nekako uhvatio let do Bograda. Sve je bilo moguće, međutim, kada sam došao do Bangkoka zatvoren je beogradski aerodrom”, rekao je voditelj za tada za Nova.rs.

Detaljnije o tome možete čitati u ekskluzivnom intervjuu koji je voditelj Andrej Maričić dao za Nova.rs OVDE.