Andrej Maričić iz karantina: Ističe mi 28 dana izolacije

Showbiz 16. apr. 202012:23
Podeli:
Foto: Instagram/andrej.maricic

Voditelj Andrej Maričić koga popularno zovu srpski Ber Grils, objavio je na svom Instagramu da mu u ponedeljak, kako kaže, ističe dvadeset osmi dan obavezne kućne samoizolacije, na koju je bio upućen nakon povratka iz Laosa.

Maričić se našalio na svom storiju na Instagramu navodeći da mu u ponedeljak ističe obaveznih dvadeset osam dana kućne samoizolacije, ali da mu to ne znači puno, jer kako kaže, policijski čas važi do utorka.

PROČITAJTE JOŠ

Maričić je aludirao na zabranu kretanja tokom policijskog časa, ili policijskog vikenda, koji će u Srbiji važiti od petka 17. aprila u 17 časova do utorka 21. aprila u 5 sati,  što znači da bi građani ostali u svojim domovima ukupno 84 sata.

Andrej je upućen na obaveznu samoizolaciju nakon svog povratka iz Laosa i Tajlanda, odakle se vratio nakon mukotrpne višednevne borbe da zajedno sa grupom državanja Srbije stigne u svoju matičnu zemlju.

Naime, Andrej je zajedno sa grupom državljana Srbije bio na Laosu, odakle je prekinuo snimanje da bi uhvatio poslednji let z Beograd, ali su aerodromi bili zatvoreni nakon što je stigao u Bangkok.

“Trenutno se nalazim u hotelskoj sobi u Bangoku iz Laosa gde sam snimao četiri nedelje i vratio sam se ranije da bih nekako uhvatio let do Bograda. Sve je bilo moguće, međutim, kada sam došao do Bangkoka zatvoren je beogradski aerodrom”, rekao je voditelj za tada za Nova.rs.

Detaljnije o tome možete čitati u ekskluzivnom intervjuu koji je voditelj Andrej Maričić dao za Nova.rs OVDE.

Foto:Screenshot/Instagram/andrej.maricic

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.