Mare: Mentalno razgibavanje dobija novog voditelja

Showbiz 12. apr. 202114:01 > 14:2234 komentara
Podeli:
Mentalno razgibavanje
Mentalno razgibavanje. Foto: Nova S

Popularna emisija "Mentalno razgibavanje" uskoro dobija novog voditelja. Kako u razgovoru za Nova.rs navodi Marko Stepanović, domaćin emisije će zajedno sa njim biti glumac i komičar Srđan Jovanović. Sam koncept "Mentalnog razgibavanja" se neće puno promeniti.

PROČITAJTE JOŠ

„Mentalno razgibavanje nastavlja svoj rad i postojanje sa novim voditeljem, glumcem i stendap komičarem Srđanom Jovanovićem. Koncept emisije neće biti bitno izmenjen. I dalje ćemo se baviti aktuelnostima i svim onim stvarima koje nas okružuju, a koje su važne za život naših građana. Posebno ćemo, kao i do sada, obraćati pažnju na devijacije i anomalije u našem mentalitetu, a naravno da će glavni osvrt biti na ono što rade oni koji upravljaju državom, odnosno, vladajuće strukture“, govori Stepanović za Nova.rs.

„Kao i do sada ćemo pratiti svaki njihov korak i kroz humor, satiru, ironiju komentarisati njihove poteze, i njihove greške koje oni kao što svi znamo, redovno prave. Ono što će biti novina u samom konceptu emisije, jeste da će se osim društveno – političkih tema, ponovo u pripremi emisije naći i neke teme koje su ranije obeležavale Mentalno razgibavanje, a to su neke, kako ih mi obično zovemo, lajt teme poput muško – ženskih odnosa, zezanja na račun naših komšija iz regiona, ali i nas dvojice lično i naših karijera i porodica“, objasnio je voditelj u razgovoru za naš portal.

Srđan Jovanović. Foto: Youtube/Srđan Jovanović – Stand up komičar

Kaže još, gledaoci nemaju razloga za brigu.

„Sve ostalo što budemo radili će biti manje – više isto i oni koji već deceniju i po prate Mentalno razgibavanje nemaju potrebe da brinu zbog promene u voditeljskom tandemu“, zaključio je Stepanović za Nova.rs.

Emisiju „Mentalno razgibavanje“ možete pratiti svakog radnog dana od 8.30 časova, na televiziji Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar