Foto:EPA/NINA PROMMER/EPA-EFE/RINGO CHIU/EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Iako je za dobar deo njihove popularnosti odgovoran seksipil, ove slavne zvezde vodile su se tradicionalim načelima, te se dičili time da su nevinost izgubili tek u braku.

Seksualna nevinost se u brojnim religijama tumači kao temelj moralne čistote, te je savet da ostanete devica do braka, a seks se kao takav treba „konzumirati“ tek prve bračne noći.

U moderno doba to je sve ređa pojava, a prema studijama manje od sedam posto ljudi to praktikuje danas. Kad se radi o slavnim ličnostima, to je gotovo endemična pojava, budući da se poroci, uključujući i hedonističko uživanje u seksu, naglašavaju kao jedan od važnijih sastojaka „celebrity“ života.

Ipak, čini se da su se neki oduprli seksualnim užicima, te su na svom statusu devica dodatno izgradili svoj status zvezda.

Među zvezda koje su čuvale nevinost do braka, našli su se: voditeljka Keti Li Giford (67), koja je 1992. priznala kako je poslednja holivudska devica, muzičar Kevin Džonas (32), pevačica Džesika Simspon (40), manekenka Adriana Lima (39), koja je svet šokirala priznanjem kako je bila devica sve do braka.

Osim njih, tu su se našli i Lolo Džejms (37), pevačica Keri Andervud (37), glumica Sara Dro (39), model Kauntri Stoden (26), igrač bejzbola Tim Tebu (33).

(Izvor: 24 sata.hr)

Komentari

Svi komentari (0)