Foto:E-Stock/Miloš Rafailović/Promo

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić kaže da od 1976. godine, kada je poginula njena prijateljica Silvana Armenulić u teškoj saobraćajnoj nesreći, nije vozila automobil, iako redovno produžava vozačku dozvolu.

PROČITAJTE JOŠ

Lepa Lukić osvrnula se na svoju prošlost, ali i perioda posle saobraćajne nesreće u kojoj je poginula pevačica Silvana Armenulić. Iako je Lepa trebalo da bude s njom u vozilu, ona se po prvi put u karijeri uspavala i nije otišla na dogovoren nastup te kobne noći.

„Dobar je film. Tamo sam sa cigaretom i alkoholom, a to nisam probala u životu. Mislim, cigarete ne, ali sam… (smeh). Čast mi je što je „Srce je moje violina“ u filmu iako nije postojala dok je Toma Zdravković bio živ. Bjelogrlić voli tu pesmu, nešto mora da se doda. Preplakala sam ceo film“, prokomentarisla je Lepa svoju ulogu u filmu „Toma“ u Ami Dži šou, a potom se osvrnula na to da je za dlaku izbegla tragediju u kojoj je poginula njena prijateljica Silvana Armenulič.

„Trebalo je i ja da budem u tim kolima. Uspavala sam se prvi put u karijeri. Od 1976. godine nisam sela da vozim. Ne znam ni što produžavam vozačku. Kad sam vozila uvek je neko bio sa mnom, kad naiđe kamion ja se uplašim. Bile smo rivalke, iste su sudbine“, kazala je kraljica narodne muzike.

BONUS VIDEO: Supruga Tome Zdravkovića ekskluzivno za Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar