Lepa Lukić za dlaku izbegla smrt: Trebalo je da budem u autu sa Silvanom

Sudbine 11. okt. 202113:08
Podeli:
Foto:E-Stock/Miloš Rafailović/Promo

Jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, čuvena pevačica Silvana Armenulić, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na jučerašnji dan, pre 45 godina, na autoputu Beograd - Niš, kod mesta Kolari. Pevačica Lepa Lukić svojevremeno je ispričala za domaće medije da je trebala da bude u kolima sa Silvanom.

PROČITAJTE JOŠ

Čuvena pevačica poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, u 37. godini, a zajedno sa njom u smrt su otišli i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je vozio auto.

Njena tragična smrt izazvala je veliku pažnju javnosti, naročito zbog brojnih misterioznih okolnosti koje su je pratile.

Lepa Lukić kaže da ju je od sigurne smrti sačuvalo to što se uspavala.

„Trebalo je da budem da istom koncertu gde je Silvana pevala. Ali, ja sam se baš tada uspavala. A onda mi je, u dva sata noću, neko zakucao na vrata. Ja mislila pljačkaši, kad ono novinari. Rekli su mi zašto su došli. Hteli su da znaju šta se dešavalo, da li se pilo. Nisam znala o čemu se radi. Onda su mi kazali da je Silvana poginula. Stravična tragedija. Od tada nisam sela za volan“, ispričala je Lukić svojevremeno za domaće medije.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac na Prajdu 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar