Lepa Lukić o udvaračima: Pipali su me mnogi, gde mi je prijalo ja sam „pala“

Showbiz 09. okt. 202113:08
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić poznata je po dobrom smislu za humor, kao i šalama koje često u javnosti zbija na svoj račun.

Pročitajte još:

Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a na čuvenim turnejama dešavalo se da joj nakon koncerta ljudi prilaze samo kako bi je dodirnuli.

Lepa često priča o privatnom i ljubavnom životu, a sada se u jednoj emisiji na televiziji Grand našalila.

Naime, voditelj je kroz smeh pitao pevačicu da li ju je jedan muškarac „pipao“, a onda je Lukićeva u svom stilu odgovorila i nasmejala sve do suza.

„Ja ne znam ko me je juče pipnuo, a ne pre 40 godina. Pipali su mnogi. Nekad sam se branila, a nekad nisam. Gde mi prijalo pipanje, ja sam pala. Ja se kajem što nisam nudila“, ispričala je Lepa.

Inače, kraljica narodne muzike otkrila je nedavno da je sa 16 godina htela da se ubije zbog zabranjene ljubavi, a u sve u cilju zastrašivanja njene majke.

„Bila sam smrtno zaljubljena u momka kad sam imala 16 godina i htela sam da se ubijem zbog njega, da se obesim u štali. Plašila sam majku, ako mi ne da da se sa njim viđam da ću da skočim u Moravu, a u stvari lagala sam“, ispričala je Lepa, pa otkrila da je nakon nekoliko godina, kada je postala poznata, ponovo srela tog momka i opisala kako je to izgledalo.

BONUS VIDEO: Izjava Milica Todorović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar