Silvana Armenulić, Radmilo
Foto: Starsport Pedja Milosavljevic; Screenshot/Youtube

Silvana Armenulić jedna je od najlepših dama bivše Jugoslavije, a njen privatni život sa suprugom Radmilom, proslavljenim teniskim trenerom, godina je ispunjavao naslovne strane novina. Pamti se posebno čuvena scena kada se obračunala sa tadašnjom ljubavnicom njenog supruga Leposavom Jankov.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se tada pisalo nanela je Leposavi teške telesne povrede, a na društvenim mrežama se pojavio i isečak iz novina tog vremena.

Leta 1971. godine je Silvana pretukla ljubavnicu i pokrenut je krivični postupak protiv nje. Leposava je u to vreme bila poštanska službenica.

„Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je ‘propustila kroz ruke’ da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme“, pisalo se tada.

Silvana je oduvek sa mržnjom govorila o ljubavnici supruga.

„Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htela je i dete da mi uzme“, govorila je tada Silvana.

Leposava je jednom prilikom govorila o povredama koje je pretrpela nakon tog susreta.

„Vraćala sam se sa Radmilom sa mog rođendana. Kad smo stigli pred moju kuću, izleteo je Zlatan Ilić da nas obavesti da Silvana čeka od 11 sati i da će me ubiti. Radmilo je okrenuo kola i pošao u Dubljansku ulicu gde stanuje Ilić. Tamo smo se našli sve troje. Posle dogovora odlučili smo se da ipak pođem na spavanje u svoj stan. Baš pred kućom iznenada je iskrsnuo Silvanin ‘kapri’ i blago nas udario. Radmilo je izleteo iz kola da vidi šta se dogodilo. Silvana je furiozno istrčala, sva vrata izuzev onih pored volana bila su zaključana. Silvana je upala u kola baš kroz ta vrata. Vrisnula je da će mi iskopati oči. Okrenula sam glavu i stavila ruku preko očiju. Druga ruka mi je bila čvrsto stegnuta . Zlatan Ilić je mislio da je to Silvanina ruka i čvrsto je držao. Ona me je vukla za kosu. Radmilo je počeo da je izvlači iz kola. Nije me puštala. Radmila je vukao Pera Milenković. Trajalo je to nekoliko minuta. Svi su bili na meni.“

Po dolasku u bolnicu „Dragiša Mišović“ Leposava Jankov je dobila uverenje da su joj povređena dva vratna pršljena.

BONUS VIDEO Novak Đoković izjava posle finala US Opena

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)