Lepa Brena: Neizmerno sam tužna jer nas je Tozovac napustio

Showbiz 06. apr. 202111:12
Podeli:
Lepa Brena i Predrag Zivkovic Tozovac
Lepa Brena i Predrag Živković Tozovac Foto:E-Stock/Danijel Milutinović/Miloš Rafailović

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini života od posledica koronavirusa. Njegova koleginica Lepa Brena, izjavila je za Nova.rs da će Tozovca pamtiti kao izuzetnog čoveka.

PROČITAJTE JOŠ

„Otišao je doajen naše narodne muzike. Neizmerno sam tužna zbog njegovog odlaska. Ostavio je najlepše narodne pesme koje će nas podsećati na njega. Dosta smo sarađivali na Grandu i pamtićemo ga kao izuzetnog profesionalca, duhovitog i šarmatnog čoveka. Tozovac je bio veliki gospodin i umetniik“, rekla je Lepa Brena za Nova.rs.

Slavni pevač preminuo je na danas Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prethodno se od koronavirusa lečio u KBC “Dragiša Mišović”.

Tozovac je prošle nedelje dao izjavu za medije, u kojoj je naveo da se nada da će uskoro izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće.

“Korona je otišla, nema je više. Izlečili su je, ali ne znam zbog čega sam još u bolnici. Nisam lekar, samo sam pacijent. Ništa mi nisu rekli, samo da treba još da ostanem. Što se mene tiče, mogu sutra da odem kući, ali slušam lekare, oni znaju najbolje”, rekao je tada Tozovac za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar