Krisi Tajgen: Sramota me je jer sam vređala poznate

Showbiz 16. jun. 202111:02 > 13:17
Podeli:
Foto: EPA/PAUL BUCK

Američka manekenka Krisi Tajgen u objavi na blogerskoj platformi "Medium" izjavila je da se oseća veoma posramljeno zbog toga što je u prošlosti slala uvredljive poruke raznim poznatim ličnostima, javlja CNN.

PROČITAJTE JOŠ

„Želim da znate da sam kažnjavala sebe, a onda sam rekla sebi – sedi tu i razmisli o tome što si napravila. Nije prošao ni jedan dan, ni jedan trenutak, a da nisam osetila grižnju savesti zbog stvari koje sam rekla“, izjavila je manekenka.

Potreba da o ovome ponovo govori javila se nakon što je američka manekenka i medijska ličnost Kortni Stoden otkrila da joj je Krisi pre deset godina slala uvredljive poruke preko društvenih mreža. Neke od poruka koje je Tajger slala glasile su: “ Mrzim te“, „Idi na spavanje zauvek“ i „Jedva čekam da umreš“.

Pre nego što je poslala popularna, pored Kortni, Krisi je u mladost uputila ružne reči i glumici Lindsi Lohan, mladoj glumici Kvavaenžane Volis, pevačicama Avril Lavinj i Maraji Keri.

Američka manekenka je medijsku pažnju i popularnost stekla nakon što se sa svojih 16. godina udala za 35. godina starijeg glumca Daga Hačinsona. Kasnije se proslavila pojavljivanjem u nekoliko rijaliti emisijama. U međuvremenu se razvela od Hačinsona, a danas se deklariše kao nebinarna osoba.

„Kao što znate, brojne grozne tvitove koje sam objavila isplivali su na površinu. Stidim ih se. Shvatam koliko su bola naneli. Pitam se kako sam mogla tako nešto da uradim“, govorila je manekenka ranije.

Takođe je priznala da postoji još osoba kojima mora da se izvini javno, da će iskoristiti priliku da se i privatno iskupi za svoje loše postupke.

„Tim su ljudima trebali suosjećanje, dobrota, podrška i razumijevanje, a ne moja zloba koju sam pokušala prodati kao usputni, grubi humor. Žao mi je zbog toga“, dodala je.

„Dok razmišljam o onima koje sam povredila svojim šalama i nasumičnim opservacijama, te o prijateljima koje sam razočarala, želim iskoristiti ovu priliku da sve bolje pojasnim. Bila sam nesigurna i nezrela. Mislila sam da ću biti prihvaćena ako zadivim strance. Tada sam verovala da su moja dobacivanja pametna i bezopasna. Mislila sam da će ljudi misliti da sam kul ako zbijam šale na račun poznatih osoba“, napisala je Tajgen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.