Krisi Tajgen posle gubitka bebe: Napokon sam se nasmejala

Showbiz 14. okt. 202000:20 > 10:44
Podeli:
Foto:Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Upravo sam rezervisala termin za depilaciju obrva i uzbuđena sam što ću nositi masku kako ne bih morala da čujem "Radimo i brkove takođe", piše u objavi koju je Krisi prokomentarisala i zahvalila se na tome što se nasmejala nakog tragične vesti.

PROČITAJTE JOŠ

Bivša manekenka i supruga Džona Ledženda (41), Krisi Tejgen (34) pre dve nedelje izgubila je bebu. Naime, gubitak joj je teško pao i više od desetak dana bila je u depresivnom stanju. Međutim, Krisi je uz razgovore sa bližnjima rešila da digne glavu i krene napred. Krisi je na Instagramu komentarisala objavu jednog humorističnog profila, koja ju je nasmejala u tužnim trenucima.

„Upravo sam rezervisala termin za depilaciju obrva i uzbuđena sam što ću nositi masku kako ne bih morala da čujemo „Radimo i brkove takođe“, piše u objavi koju je Krisi prokomentarisala:

„Napokon sam se nasmejala. Hvala“, napisala je bivša manekenka.

Krisi je pre dve nedelje završila u bolnici pošto je krvarila skoro mesec dana u trudnoći, a zatim je izgubila bebu, koju su želeli da nazovu Džek, a srceparajuće fotografije iz porodilišta na kojima ona i Džon plaču obišle su svet. „Povratak kući iz bolnice bez bebe. Kako ovo može biti stvarno“, oglasila se tada Tejgenova i do danas nije ostavljala tragove u javnosti.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar