Konstrakta Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu, prinuđena je da zbog svog zdravstvenog stanja obustavi sve dalje aktivnosti i nastupe u okviru promotivne turneje, kojom svoju pesmu "In corpore sano" predstavlja evrovizijskim fanovima širom Evrope.

Nakon uspešnog nastupa u Izraelu, u Tel Avivu, kako je otkrila pratiocima na Instagramu, zbog zdravstvenih razloga bila je prinuđena da otkaže nastup u Madridu.

„Neće biti prilike da gledate nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga. A za Torino umetnica mora biti zdrava“, objavljeno je na njenom profilu na Instagramu.

Konstrakta će boje Srbije braniti u drugom polufinalnoj večeri Evrovizije, 12. maja, u Torinu, u Italiji.

PROČITAJTE JOŠ

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni“.

BONUS VIDEO: Konstrakta, prvi intervju nakon pobede na takmičenju za pesmu Evrovizije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)