Ko je devojka koja se udala za sina Bate Gašića

Showbiz 20. sep. 202121:20 > 21:57
Podeli:
Milena Petrović Foto: Facebook/Milena Petrovic

Milan Gašić, sin direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA), oženio se juče dugogodišnjom partnerkom Milenom Petrović.

Milena Petrović i Milan Gašić u emotivnoj su vez od srednjoškolskih dana, a oboje su pohađali Gimnaziju u Kruševcu.

Foto: Instagram

Iako njihova veza datira iz tinejdžerskih dana, Milan i Milena nikada vezu nisu eksponirali javno na društvenim mrežama, te se na njihovim profilima ne mogu naći zajedničke fotografije.

PROČITAJTE JOŠ

Mada su više puta raskidali vezu, ipak su je krunisali brakom, a pre nekoliko meseci su dobili sina kome su dali ime Matija.

Dan pre venčanja i svadbe, patrijarh srpski Porfirije krstio je njihovog sina, čime se mladoženja i pohvalio na društvenim mrežama.

Podsetimo, na svadbi Milana Gašića pevala su najpoznatija pevačka imena – Lepa Brena, Radiša Trajković Đani i Ana Bekuta, dok je za sviranje bio zadužen orkestar čuvenog harmonikaša Ace Sofronijevića.

Kako Nova.rs saznaje, na svadbi je bilo angažovano čak 50 konobara, a u naselju Bagdala, gde je svadba održana, bilo je opsadno stanje.

Prema rečima Kruševljana, kretanje onih koji nisu bili gosti bilo je ograničeno, a gotovo celo naselje bilo je pokriveno obezbeđenjem koje je Gašić angažovao.

Kako saznaje Nova.rs, stanovnici naselja Bagdala bili su primorani i da s kuća skidaju umrlice članova porodice koji su nedavno preminuli. Da se ne uznemire gosti, šta li?

Na društvenim mrežama se tek tu i tamo mogu naći snimci koji nam otkrivaju delić atmosfere, a na jednom od klipova se vidi kako Lepa Brena peva svoj čuveni hit „Bato, Bato“ dok grli Bratislava Gašića.

 

Bonus video: Nataša Bekvalac uporedila cigarete i bivše muževe, pa nasmejala sve do suza

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar