Severina: Porfirije dopustio da se kršteno dete opet krsti u pravoslavnoj crkvi

Showbiz 16. sep. 202109:14 > 10:2014 komentara
Podeli:
Severina Vučković i patrijarh Porfirije Foto: Zoran Lončarević, Vesna Lalić/Nova.rs

U velikom intervjuu koji je juče potresao javnost pevačica Severina Vučković optužila je Milana Popovića da ju je psihički zlostavljao, te nabrojala sudije, lekare, radnike CZSS-a i moćnike koji su, kako navodi, s njenim bivšim u Zagrebu sistematski radili na tome da joj se trajno oduzme dete.

Jedan od tih moćnika je, kaže, i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, Porfirije.

PROČITAJTE JOŠ

„Tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije, Milanov prijatelj koji mi navodno nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dete kršteno u katoličkoj crkvi ponovo krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigde“, rekla je za H-alter.org Severina.

Proteklih nekoliko dana u javnost su procurile priče da je Severina patrijarhu slala preteće poruke, te da ju je on zbog toga prijavio DORH-u (Državno odvjetništvo Republike Hrvatske). Uskoro je prijava DORH-u demantovana, a mediji su objavili vest da je upravo Aleksandrovo krštenje u pravoslavnoj crkvi razlog njihovog sukoba.

Bonus video

Severina posle ročišta s Milanom Popovićem

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar