Prva liga Srbije
Foto:Screenshot/Youtube/Prva liga Srbije

Gotovo da ne prođe kolo u srpskom fudbalu a da za ekipu Trajala iz Kruševca ne bude vezan neki skandal.

Poslednji u nizu dogodio se na meču protiv Radničkog u Pirotu, kada je utakmica nakratko prekinuta zbog protesta domaćih fudbalera početkom drugog poluvremena. Sudija Danilo Grujoć je tada dosudio jedanaesterac za Trajal, što je izazvalo burne reakcije ljubitelja fudbala u Pirotu.

PROČITAJTE JOŠ...

Milan Gašić, kapiten fudbalskog kluba Trajal iz Kruševca i sin Bratislava Gašića, odgovorio je tvrdnjom da je ova ekipa „najpoštenija u Srbiji“:

„Voleo bih da ispadnemo, da ne bude da vam Gašići ruše fudbal, ma nije valjda. Najpošteniji klub u celoj ligi, nego je**ga piše mi Gašić na leđima, pa to svima smeta. Otkud publika na stadionu u Pirotu, zašto niko ne reaguje na vređanje i pljuvanje po mom bratu i meni? Iscenirano ponašanje igrača odmah po dosuđenom penalu.

Večito je neko protiv nas nešto oštećen i pokraden. Voleo bih sve utakmice da se ispitaju, ukoliko jednu spornu nađu nama izbacite nas u najniži stepen odmah. Samo nisam siguran da bi svi klubovi to prihvatili. A mi ako ispadnemo, ispašćemo časno, podignute glave i čistog obraza“, napisao je Gašić na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/Milan Gašić

Do kraja takmičenja u Prvoj ligi Srbije ostala su još četiri kola, a Trajal zauzima 14. mesto i nalazi se na šest bodova od Železničara iz Pančeva, prvog iznad crte koja znači i opstanak u Prvoj ligi.

Detalja sa meča Radnički Pirot – Trajal možete da se podsetite na snimku ispod:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare