Kloi Kardašijan priznala da je imala operaciju nosa

Showbiz 22. jun. 202110:08
Podeli:
Foto: Buchan/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon višegodišnjih optužbi na konto njenog fizičkog izgleda, Kloi Kardašijan rešila je da trolovima stane na put i kaže istinu.

Zvezda serije U korak sa Kardašijanima celog života se bori sa predrasudama kada je njen fizički izgled u pitanju. Od konstantog poređenja sa sestrama, do nadimka „debela sestra“ – sve ovo je prilično uticalo na njeno psihičko zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog toga što se o njenom izgledu najviše pričalo, ona ga je najviše i menjala. Poslednjih godina bilo je očitao da je Khloe imala kozmetičke zahvate, a kritičari su je osuđivala zbog nerealnih standarda lepote koji propagira, posebno nakon što se u javnosti pojavila njena neretuširana fotografija, koju je brzo obrisala.

U emisiji emitovanoj po završetku serije, ona je rekla da su njene sestre uvek bile u boljoj poziciji od nje, isključivo zbog izgleda a potom se osvrnula i na lažne priče koje kruže o njoj.

„Svi stalno govore kako sam imala treću transplataciju lica. Istina je da sam imala samo jednu operaciju nosa. Svi me pitaju zbog čega o tome ne pričam. Niko me nikada nije pitao. Ti si prva osoba u intervjuu koja me je pitala,“ rekla je ona voditelju Endiju Kohenu.

Iako nije rekla kada je išla na operaciju, poznato je da je 2018. godine jednom fanu ispričala kako se previše boji operacije, zbog čega samo konturiše nos. Khloe je priznala i da je imala neke „injekcije“, ali ne i botoks, zbog toga što ne reaguje dobro na njega.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar