Jelena Karluša Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je po ko zna koji put osula paljbu po kolegama.

Jelena Karleuša ovih dana ne miruje. Nakon što se upustila u sukob sa Anom Nikolić, koju je osudila zbog njenih ranijih izjava u vezi sa Prajdom, Karleuša je krenula dalje.

PROČITAJTE JOŠ

Na svom Instagram profilu je odlučila da komentariše ovogodišnje izdanje Music Week festivala i tom prilikom brutalno izvređala učesnike.

U znaku tek proteklog Music week-a u Beogradu da pogledamo jedan mikro segment mog koncerta na Music Week-u od prošle godine koji je obišao svet… a imam potrebu da napišem par reči o ovogodišnjim izvođačima. Uz par časnih izuzetaka, izvođači su publiku počastili bednim scenskim nastupima bez ulaganja i ideje, tužnim plejbekom, vokalnim netalentom na nivou za*ebancije, prljavim patikurinama i majčurinama, stomačinama i bradurinama, pokušajem scenskih kostima kao sa crteža osobe koja opisuje psihijatru svoje noćne more, utripovanim ponašanjem superstarova iz Pržogrnaca i kompleksima inače gladne pa na momenat nahranjene gladne dece Bijafre, sa uloženim trudom i sredstvima u vrednosti od 100 evra i pružanju publike manje više teške krindžine“, napisala je pevačica uz snimak svog nastupa na prošlogodišnjem Music Week-u.

„Od svih koji su bili 3 dana na onoj lepoj i ni malo upotrebljenoj sceni, u ovom poslu ostaće njih par. Ako i toliko. Ostali će okusiti gorki ukus zaborava već u narednih 6 meseci, taman dok klinci godišta 13-15 ne napune godinu više i ne ukapiraju kakvo je to ustvari sranje u svakom smislu. Blamantno pružanje ničega i zato zaslužujete da se vratite tamo odakle ste i došli, u san da ste uspeli. 5 minuta slave može imati svako, kao vi, ali trajati može samo onaj koji ulaže krv znoj novac srce muda mozak želju, trud i volju. Svi zajedno da se skupite, niste jedna prava velika zvezda koja sija. Opet kažem, čast izuzecima. Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ‘ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može a ja ne znam ni kako se zove ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. Poštovanje publike, ludačko ulaganje i odricanje, zdrav razum i noge na zemlji – to je ono zbog čega se traje zauvek. Hvala na pažnji“, poručila je Karleuša.

Ono što zahteva posebnu pažnju u njenom dugom obraćanju mlađim kolegama jeste deo kada govori o „tužnom plejbeku“ i „vokalnom netalentu“ izvođača. Uzimajući u obzir njen sada već čuveni snimak iz studija kada pokušava da otpeva svoj hit „Tihi ubica“, kada su svi imali priliku da čuju kako ona zaista zvuči (bez pomoćnih vokala, autotjuna, itd), čini se nepriličnim da sebi da za pravo komentarisanje tuđih vokalnih sposobnosti.

Osim toga, postavlja se pitanje zašto Karleuša, koja album nije izbacila tačno deset godina, ima potrebu da komentariše nastupe znatno mlađih kolega i da ih javno kritikuje zbog odeće koje su odabrali za svoje nastupe? Zbog čega bi, uopšte, svaki izvođač trebalo da na binu izlazi u spektakularnim odevnim kombinacijama, sa pink kikicama na glavi, ako mu je talenat dovoljan?

Među malobrojnim komentarima ispod kritike koju je napisala na Instagramu (Karleuša je ograničila broj reakcija), jedan se posebno izdvaja.

„Nije sve na ovom svetu o tebi, pusti decu na miru“, glasi komentar sa najviše lajkova, koji je, čini se, na najbolji način ukazao na nepotrebnu kritiku samoprozvane dive.

BONUS VIDEO: TOP 10 ratova Jelene Karleuše

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (3)