Divna Karleuša, Jelena Karleuša i Duško Tošić Foto:Zoran Lončarević/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je navodno u suzama zbog razvoda.

Jeleni Karleuši je teško pao razvod od dugogodišnjeg supruga Duška Tošića, bez obzira što u javnosti ne pokazuje često svoje emocije.

PROČITAJTE JOŠ:

Pre par dana pevačica se oglasila se saopštenjem gde je napisala da je njen suprug odlučio da više ne bude deo njihove porodice, ali ne navodeći detalje njihovog rastanka.

Karleša je nastavila da obavlja svoje svakodnevne obaveze, više puta se od tada pojavila u javnosti, pa se stekao utisak da je razvod za nju samo formalnost, međutim izvor „Kurira“ otkriva da joj je rastanak sa fudbalerom teško pao.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Duško Tošić i Jelena Karleuša Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Jelena je jako loše iako se trudi da se to ne vidi, glumi da je jaka i ne želi da je bilo ko sažaljeva. Pre nekoliko dana smo bile na kafi i tada se slomila, nije mogla da prestane da plače satima. Najviše je boli što smatra da je razočarala majku. Brisala je suze i govorila: ‘Ona bi volela da je moja porodica ostala na okupu, želela bi da Duško i ja opstanemo sa našom decom, ona ovo nikada ne bi dozvolila. Znaš, moja mama bi sada našla način i sve bi bilo kako treba. Da se sve nije desilo kada se već razbolela, verovatno bismo uspeli sve da prebrodimo i da opstanemo. Razočarala sam svoju mamu, nisam ispunila njenu želju'“, ponavljala je pevačica, navodi izvor.

Prema Jeleninim rečima njena majka Divna izuzetno je volela Duška i bila je vezana za njega.

„Ona se mnogo borila za njihov brak i obožavala je Duška, njih dvoje su bili baš vezani. Retko ćete sresti taštu i zeta da se slažu onako kako su se njih dvoje slagali. I sama Jelena je pre neki dan rekla: ‘Mene je mama zvala mezicom i ja sam njoj bila sve, pokidala se zbog mene, ali da li se sećaš šta je za njega govorila? Ona je uvek tvrdila da je on bolji čovek od mene.’ Jecala je i pričala mi je, a to sve zaista jeste i bilo tako“, navodi izvor i dodaje da je čak i Jelenina tetka Danijela pokušala da razgovara sa Duškom kako bi ga ubedila da njihovom braku daju još jednu šansu i da sačuva celu porodicu na okupu.“

Divan i Jelena Karleuša Foto: Zoran Lončarević

„Divna je bila stub cele te porodice i ona ih je sve držala na okupu. Kada je videla da je definitivno kraj sa njom i Duškom, Jelena je u jednom trenutku zvala tetku, Divninu rođenu sestru Danijelu, i molila je za pomoć, ali čini se bezuspešno. Danijela je pokušala da razgovara sa Duškom, rekla mu je da razmisli još malo o razvodu i da sačuva porodicu na okupu, ali nije uspela. Ona na njega nema uticaj ni približan kakav je imala Divna, ali mislim da je to zbog Jeleninog odnosa sa Duškovom majkom“, ispričao je izvor.

BONUS VIDEO: TOP 10 Ratova Jelene Karleuše_MM2.mp4

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)