Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jelena Karleuša je prvo otpratila s Instagrama Mariju Šerifović, a potom se i oglasila tim povodom na pomenutoj društvenoj mreži, čime je jasno pokazala da je povređena od strane koleginice i sada već bivše prijateljice. Razlog tome je diskvalifikacija zvezde Granda Vanje Knežević, čiji je mentor bila Šerifović, a sukob je nastao zbog uvredljivih komentara na račun Jelene Karleuše koje je pomenuta zvezda Granda objavljivala na svom Instagram proflu.

PROČITAJTE JOŠ

Marija Šerifović i Jelena Karleuša u žiriju „Zvezda Granda“ sede već pet sezona, a tokom proteklog vremena njihov odnos je bio poprilično turbulentan – što „zbog šoua“, što van njega.

Obe pevačice su poznate kao poprilično temperamente sa specifičnim smislom za humor, te i ne čudi što je njihov način komunikacije ponekad izvan svakidašnjeg.

Njihovih žustrih rasprava u „Zvezdama Granda“ bilo je onoliko, mada su često znale i van muzičkog takmičenja umele da se „pokače“.

I sama Marija je jednom prilikom za medije govorila o tome koliko je teško biti prijatelj Jelene Karleuše, ali je priznala i to da ni ona nije baš „laka za saradnju“

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Teško je biti prijatelj Jelene Karleuše, ali je isto tako teško biti prijatelj Marije Šerifović. Ovo je peta godina kako nas dve sedimo u šouu ‘Zvezde Granda’, a samo jednom smo izašle na kafu. I to nije bilo dogovoreno, nego smo nakon snimanja otišle da popričamo i popijemo kafu. Znači doslovno jednom“, ispričala je Marija, te istakla da Jelena i ona nisu najbolje prijateljice, ali da ipak uživaju u međusobnom društvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Ona je rekla i da javnost smatra da su njih dve najbolje drugarice jer ih gledaju zajedno na televiziji.

„Tako misle jer smo stalno zajedno na TV-u. Mene Jelena može da okrene telefonom u pet ujutru, ne samo ona, svi koji sede tamo. Glupo je da se priča da smo najbolje drugarice. Dobre smo, čujemo se, radimo zajedno i imamo slične stavove u ‘Zvezdama Granda'“, rekla je Marija.

Prilikom gostovanja u jednoj od Grandovih emisija, Karleuša je izjavila da smatra da joj je Marija više od samo „profesionalne prijateljice“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

„Marijino i moje prijateljstvo nije slučajno. Iako Marija govori da smo mi profesionalne prijateljice, ja nju gledam kao pravog prijatelja.“

Na ovu Jeleninu izjavu Marija je odreagovala pomalo neočekivano:

PROČITAJTE JOŠ

„Kako bre kad se ne javljaš na telefon? To radiš samo kad je svadba i sahrana“, rekla je Marija, na šta je JK odgovorila:

„Ti si jedina osoba kojoj se ja uopšte javljam na telefon.“

Prilikom jednog snimanja „Zvezda Granda“ Karleuša i Marija su stale pred naše kamere, te se šalile na sebi svojstven način, čime su pokazale da su u sjajnim odnosima.

Nova.rs: Da li ste nedostajale jedna drugoj, koliko puta nedeljno ste se čule?

JK: Za tri meseca smo se čule tri-četiri puta.

Nova.rs: Samo?

JK: Da, ali to je moj rekord komunikacije i interakcije sa bilo kojom osobom.

Marija: Pošto je ona asocijalno đubre.

JK: Pa nisam baš asocijalna, autistična se to kaže.

Marija: Može i tako.

Svađe Jelene Karleuše i Marije Šerifović u „Zvezdama Granda“

Kada bismo pravili kompilaciju sukoba Jelene Karleuše i Marije Šerifović u „Zvezdama Granda“, ona bi verovatno izlazila u više nastavaka, jer ih je za pet sezona muzičkog takmičenja bilo nebrojeno mnogo. Ipak, izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih.

***

***

Podsetimo, Karleuša je u svom Instagram saopštenju povodom novonastale situacije navela da je nakon čitave drame povređena i razočarana, te da je očekivala da će Marija Šerifović drugačije reagovati na uvrede upućene Karleuši koje je pomenuta zvezda Granda Vanja Knežević podržala.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)