Uvrede na račun JK koje su zvezdu Granda koštale učešća

Showbiz 17. mar. 202114:36
Podeli:
Jelena Karleuša
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezde Granda" predstavila se takmičarka Vanja Knežević koja je nekoliko dana nakon emitovanja diskfalifikovana, kako tvrdi, na zahtev članice žirija, pop zvezde Jelene Karleuše. Pre diskvalifikacije, Vanja je na svom Instagaramu objavljivala tuđe neumesne komentare i uvrede na Karleušin račun, zbog čega je i došlo do "sukoba" Jelene i Vanje.

Sve je započeto u emisiji. Karleuša je komentarisala pevanje pomenute učenice.

PROČITAJTE JOŠ

„Mnogo si umislila da si vrhunski pevač, a nisi. Druga pesma, dikcija je nula, to se tako ne peva. Prva pesma je bila bez emocije koju treba da imaš. Silovanje, preterivanje, ubacivanje preteranih ukrasa i nekih dodataka koje su napravile usiljenu atmosferu. Izgledaš kao tetka sa 18 godina. Sve je pogrešno bilo, ali čula sam da imaš potencijal. Još jednom budeš li me prekinula i budem li na tvojim ustima pročitala nekulturno komentarisanje žirija i umišljenost da si bogom dana pevačica od mene više glas dobiti nećeš, a neće te zaštiti ni tvoj mentor Marija“, rekla je Karleuša u emisiji tada.

Nakon emisije, pojedini gledaoci ovog šou programa, uputili su podršku takmičarki, ali su i gnusno vređali Jelenu Karleušu, što je Vanja Knežević objavila na svom Instagramu.

„Koliko je ova Karleuša odvratna i primitivna kada na ovaj način komentariše“, samo je jedan od komentara.

Knežević je nakon toga diskvalifikovana iz takmičenja.

Uvrede na račun Jelene Karleuše osudio je i njen PR i menadžer Zoran Birtašević, koji se oglasio i zvaničnim saopštenjem.

„Kandidatkinja Vanja Knežević je diskvalifikovana, jer je postavljala uvrede na račun Jelene na svom Instagramu, nakon emitovane emisije u kojoj je učestvovala. Kandidati dolaze u takmičenje, gde se ocenjuje njihov pevački talenat, stajling, itd. Kritika koja sugeriše da se neko obukao neinventivno, dosadno u vidu reči „kao tetka“, ne sme kod kandidata da izazove potrebu za salvom uvreda poput „retard pokvareni, primitivni, razjeb***“ itd, što je pomenuta devojka postavila i podržala na svom Instagramu. Uz druge članove žirija, Jelena je u takmičenju glasala za prolaz ove devojke u naredni krug, ali posle ovakvih postupaka, kandidatkinja je ipak diskvalifikovana“, napisao je on.

Foto:printscreen/[email protected]

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar