Rat zbog zvezde Granda: JK otpratila Šerifović s Instagrama

Showbiz 19. mar. 202110:10 > 10:11
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Marija Šerifović, mentorka diskvalifikovane zvezde Granda Vanje Knežević, oglasila se juče na Instagramu ovim povodom, nakon čega je od svoje koleginice i prijateljice Jelene karleuše dobila "otprat" na pomenutoj društvenoj mreži.

PROČITAJTE JOŠ


Naime, Karleuša je samo nekoliko minuta nakon što je Šerifović iskazala svoj stav u vezi sa pomenutom diskvalifikacijom, otpratila Mariju sa Instagrama.

Karleuša se očigledno ne slaže s mišljenjem koje je iznela njena dugogodišnja drugarica Marija, pa je rešila da je obriše iz liste svojih prijatelja na društvenoj mreži.

Međutim, na profilu Marije Šerifović može se videti da ona i dalje prati JK, a kako će se stvari odvijati dalje ostaje da vidimo.

Podsetimo, Marija je osetila potrebu da se obrati javnosti, ali je sačekala, kako je rekla, da se smiri situacija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

„Ja imam samo jednu stvar da kažem. Dakle, meni se čini da su svi preterali. Meni se čini da je Jelena ovo shvatila previše lično, da je njena rekcija bila, neću reći ishitrena jer Jelena vrlo dobro zna šta radi i to radi vrlo svesno. Smatram da Vanja nije trebalo da podeli sporan sadržaj jer im se na početki svake emisije i kaže: „Deco, vodite računa šta kačite, nemojte da se prepucavate sa žirijem jer to zaista i nema smisla, tako da to nije okej'“, priznala je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar