Jelena Jovičić: Razvod je bio najbolje rešenje

Podeli:
Jelena Jovičić Foto: NOVA S

Glumica Jelena Jovičić je nedavno stavila tačku na svoj drugi brak razvevši se od supruga Saše Vujisića. Odluka o tome najteže je pala deci, priznaje ona i komentariše kako je sve to uticalo na nju.

PROČITAJTE JOŠ

„Javili su se nemiri i pitanja na koja nisam umela da pronađem odgovore. Kada se to dogodi, čovek treba sam sa sobom da porazgovara i da bude vrlo iskren, da kaže sebi da li želi da tako nastavi ili da nešto menja. Iskreno, isprva nisam bila svesna šta mi to ne prija, samo sam znala da to više nije to“, priznala je glumica u intervjuu za magazin „Gloria“ i nastavila sa opisom kako se osećala u momentu kada je odluka pala.

„Sećam se, bio je Sveti Jovan, bila sam sama, i posle tog unutrašnjeg dijaloga zaključila sam da dalje treba da nastavim sama. Oboje smo osećali neko nezadovoljstvo, nijedno od nas se očigledno nije više osećalo dobro. Odluku nisam donela ishitreno, sazrevala je godinama. Čak smo poslednje leto proveli zajedno na moru sa decom, da bih posle toga uvidela da je razvod najbolje rešenje.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Jovicic (@jovjelen)

Jelena ima sina Mateju iz prvog braka, koji je već veliki i ima 13 godina, kome nije bilo teško objasniti. Međutim, ćerka Anđela je to teže podnela jer je mlađa i jer je reč o njenom tati.

„Najteže mi je bilo da deci objasnim da ne želim više da živim tako i da oni shvate da nas dvoje nismo dobar primer, jer su oni deca. Ne znaju oni šta mi osećamo. Mislim da je brak roditelja deci primer da i oni kasnije svoje zajednice grade delimično po ugledu na taj model. Nisam želela da imaju pogrešnu sliku o odnosu partnera.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Jovicic (@jovjelen)

Glumica je priznala da je drugi razvod doživela veoma emotivno i posle nekog vremena krenula je na psihoterapije koje su joj mnogo pomogle.

„Odlučila sam da ubuduće dozvolim sebi da budem srećna i zadovoljna osoba. Da na sadašnjeg partnera ne prenosim loša osećanja koja sam stekla iz prethodnih iskustava i da ih ostavim iza sebe. Nikada nije kasno da čovek bude srećan“, zaključila je glumica u intervjuu za „Gloriju“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar