Anđelka Prpić prvi put o razvodu: Ne odričem se prošlosti

Podeli:
Anđelka Prpić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumica Anđelka Prpić, razvela se tokom prošle godine, a sada je prvi put u intervjuu za magazin "Gloria" otkrila kakve je promene razvod uneo u njen životu, te u kakvim je odnosima s bivšim suprugom Darijom.

PROČITAJTE JOŠ

„Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako“, rekla je glumica, te dodala u kakvim je sada odnosima s bivšim suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

„Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije“, istakla je Anđelka u intervjuu za „Gloriju“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar