Ćerka Mikija Jevremovića: Zadržana na granici, nije mogla da uđe u Srbiju

Showbiz 07. mar. 202000:44 > 09:23
Podeli:
Foto: Printskrin/Youtube

Pevačica Jelena Jevremović doživela je neprijatnost na graničnom prelazu između Crne Gore iz Srbije, a za Nova.rs otkiva zbog čega je došlo do njenog zadržavanja na granici.

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića, pre dve večeri, vraćala se iz Podgorice vozom za Beograd, ali su joj prilikom legitimisanja na graničnom prelazu saopštili da ima zabranu ulaska u Srbiju.

„Vraćala sam se vozom jer ne smem da letim avionom zbog neke intervencije koju sam nedavno imala s uvom. Kada smo stigli na granicu, normalno smo prošli crnogorsku kontrolu, a naša me zadržala. Nisu mogli da me puste zbog tog nekog poziva za sud, koji nisam primila. Dok sam bila u Španiji na moru, mi je stizao, ja jednostavno nisam ni znala da to imam. To je neka glupost od 3.000 dinara, a sada se na pasošu valjda prikazuju i sve te prekršajne kazne i do 5.000. dinara“, priča Jelena za Nova.rs i dodaje:

„Bila sam sve vreme u kancelariji granične policije, dok mi nisu doneli te papire, stvarno su mi brzo to završili, divni su bili, požurili su i lepo sam nastavila za Beograd. Bilo je neprijatno samo što sam se iscimala zbog tako neke trivijalnosti, a mislila sam da ću tako u vozu samo prespavati put do Beograda“, zaključila je pevačica.

Jelena Jevremović, ćerka Mikija Jevremovića

Inače, pevačica je prošla težak period nakon smrti oca Mikija Jevremovića, a ubrzo zatim je usledio i razvod od supruga sa kojim ima dva sina.