Ivanović: Pomozite starijima, njima je veoma teško sad

Showbiz 24. mar. 202018:58
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Srđan Dinčić, Slobodan Loka Nešović, Bane Raičević, Dragan Ilić na čelu sa voditeljem Ivanom Ivanovićem, u emisiji "4 i po muškaraca", ovog puta promenili su raspored sedanja u skladu sa svim preporukama, kako ne bi bili blizu jedan do drugoga.

 

Dobro uigrana petorka na samom početku se dotakla teme o građanima koji su stariji od 65 godina i zbog toga imaju potpuno zabranu izlaska zbog pandemije koronavirusa.

„Ima mnogo penzionera kojima je ovo teško palo, što nemaju nikog ko bi brinuo o njima i doneo ono što im treba. Mi treba da brinemo o njima. Mislim da odijum postoji samo na društvenim mrežama, što ga čini nerealnim. Ljudi koje je znam stvarno pomažu starima, zaista vode računa o njima“, rekao je Ivan Ivanović, a zatim je apelovao na pomoć svim starijim ljudma, jer im je to neophodno.

„Pomozite starijima, nemojte misliti ništa loše o njima u ovom trenutku. Njima je veoma teško, ne osećaju ništa, a zatvoreni su potpuno, odužio im se dan koji je i inače veoma dug kada ste u tim godinama“, poručio je voditelj.

PROČITAJTE JOŠ