Srdjan Predojevic i Ivan Ivanovic
Srđan Predojević i Ivan Ivanović Foto:Instagram/srdjan.predojevic/Ivan Dinić/Nova S

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć vrlo ubedljivo, gostujući na TV Pink, da kada je država prošle godine davala građanima po 100 evra to nije bilo u svrhu izborne kampanje, jer, zamislite, izbora nije ni bilo, na šta je voditelj Srđan Predojević zbunjeno zaćutao. Njegov kolega Ivan Ivanović, oglasio se na Tviteru nakon emisije, te se našalio sa voditeljem Pinka.

„Predojević je večeras potvrdio “There is no such thing as a free lunch”“, napisao je Ivanović, ili što bi u bukvalnom, banalnom prevodu značilo – „Ne postoji nešto što se zove besplatan obrok“.

Predojević je u emisiji konstatovao da se u javnosti govori da čim Vučić počne da deli “evre i vitamine”, odnosno neku pomoć to znači da sprema neko iznenađenje i da će možda već na jesen da raspiše neke izbore, aludirajući na najnoviju podelu paketa sa vitaminima penzionerima i novčane pomoći zaposlenima.

PROČITAJTE JOŠ

Predojević ga je upitao da li je on zaista u predizbornoj kampanji i da li sve ovo što radi, radi u tom cilju.

“Govorili su i prošle godine kada smo davali one helikopter pare od po 100 evra svakom stanovniku Srbije. Jesu li rekli – biće izbori? Je l’ tako bilo, Srđane? Pa, je l’ tako bilo?”, upitao ga je Vučić, na šta je Predojević zbunjeno odgovorio “Pa jeste tako bilo”.

A predsednik ga je odmah potom pitao:

“Pa, jesu li bili neki izbori”, što je voditelj prećutao, da li zbunjen ili iz straha da protivreči predsedniku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare