Isidora Simijonovic
Isidora Simijonović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Osim što uspešno radi u pozorištu, na filmu i televiziji, mladoj glumici Isidori Simijonović ide dobro i na privatnom planu. Ona je naime nedavno započela zajednički život s dečkom, poznatim politikologom Vukom Velebitom, s kojim se zajedno stara o Danteu, psu kog je usvojila pre godinu i po dana.

Mlada glumica je u intervjuu za magazin „Gloria“ prvi put progovorila o svojoj vezi s Velebitom.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da je najlepši mogući trenutak u životu čoveka kad pronađe osobu sa kojom može da funkcioniše u paru. U vezi sa Vukom nikad nisam pomislila da je moj lični prostor ugrožen, naprotiv, osećam mir i slobodu kao i kad sam sama. Divno je kad ste tandem, kad je za vas uvek tu neko s kim možete da razgovarate, da podelite nešto. Dobro se dopunjujemo i mogu slobodno da kažem da mi je veza sa njim ulepšala i obogatila život. Ljubav je jedna od glavnih ljudskih potreba i životnih radosti, lepo je kad to imate“, rekla je Isidora, a na pitanje da li voli kada njen izabranik dolazi u pozorište da je gleda i ima li zbog toga posebnu tremu, kaže:

„Da, uzbuđena sam kao pred premijeru. Verujem njegovom sudu i ukusu – doživljavam ga kao moje oči u publici, i važno mi je da baš tad budem super. Omiljene predstave u kojima igram su mu ‘Mira’ u Bitefu i ‘Sumrak bogova’ u Beogradskom dramskom pozorištu.“

Kako kaže, Vukov zainteresovana je za Vukov posao politikologa.

„Jesam. Vuk mnogo piše na razne vrlo važne i zanimljive teme koje su u vezi sa događajima u našem društu, nekad i šire, i uz njega više razmišljam o nekim stvarima. Rekla bih da smo na istoj strani što se tiče doživljaja sveta, nekih ideoloških shvatanja i viđenja kako bi pojedine stvari trebalo da funkcionišu.

Otkrila je i da li je i u kojoj meri zanimia politika.

„Kao što nam je čist vazduh potreban da bismo disali i živeli, tako je za dobrobit našeg duha potreban čist, nekontaminiran medijski prostor, a svet oko nas uređuje politika. Živimo u zemlji u kojoj se toksični sadržaji i poluinformacije plasiraju na sve strane i ljudi od svega toga otupljuju, zato je važno da o politici mislimo i govorimo“, istakla je Isidora SImijonović u intervjuu za magazin „Gloria“.

Bonus video

Isidora Simijonović u „Pregledu dana“ o ulozi u seriji „Vreme zla“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare