Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Urednica zabavnog programa Javnog servisa, Olivera Kovačević, srećno je zaljubljena, mada retko javno govori o svom partneru, a malo je poznato da je njen izabranik poznati opozicioni političar.

Čak i kada javno govori o svojoj emotivnoj vezu, Olivera krije njegov identitet.

PROČITAJTE JOŠ

„Srećna sam. Uvek je potreban partner da biste bili srećni. Ja jesam srećna žena“, izjavila je ona jednom prilikom za medije.

U jednom intervjuu za magazin „Story“ urednica i voditeljka RTS otkrila je da je ljubav partnera čini živom, pa ipak i tada je odolela škakljivim pitanjima, kakvih je sama tokom dugogodišnje karijere postavila mnogo, i njegov identitet nije otkrila.

„Ljubav je važna da bi čovek osetio da je živ. Ljubav vas najlakše kroz život nosi. Zahvaljujući njoj možete da savladate prepreke koje inače ne biste mogli. Značajna je zbog toga što je slobodna volja. Ništa vas ne može naterati na ljubav. Okolnosti vas mogu naterati na udaju, na zločin, Bog vam može uraditi sve, ali ne može vas naterati da volite“, rekla je ona.

Borko Stefanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ipak, kako piše pomenuti magazin, emotivni partner Olivere Kovačević godinama je političar Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare